Medicină personalizată

Home Medicină personalizată
About Image

Medicină personalizată

Medicina Personalizată reprezintă viitorul în ceea ce priveşte tratarea cancerului, dar şi a altor boli. Aria bolilor pentru care există tratamente personalizate și inovatoare este largă şi se extinde cu fiecare nouă cercetare în domeniu. Printre afecţiunile pe care Medicina Personalizată le tratează sau diagnostichează cu succes, având rezultate incontestabile, se numară diverse tipuri de cancer, cum ar fi cancerul gastric, de sân, anumite tipuri de cancer pulmonar, melanomul, hepatitele virale B şi C, osteoporoza sau poliartrita reumatoidă.

Medicina Personalizată ne permite să identificăm diferenţele dintre grupurile de pacienţi şi să ne îmbunătăţim cunoştinţele despre sub-tipurile bolilor. Aceste informaţii pot fi folosite pentru a găsi cele mai bune ţinte terapeutice şi pentru a descoperi noi biomarkeri şi teste de diagnostic.

Medicină personalizată

Medicina personalizată înseamnă terapia potrivită pentru grupul potrivit de pacienţi, la momentul potrivit.

Teste genetică moleculară PROSIGNA™

Prognostic în cancerul de sân, în evolutie, recidive sau vindecare totală. Testul Prosigna este un test de diagnostic capabil să clasifice tumorile de sân în mai multe subtipuri clinice, pentru a evalua riscul de recidivă (ROR) în următorii 10 ani, la pacientele cu cancer de sân în stadii incipiente.

Imunoterapia cancerului

IMUNOTERAPIA este un tip de tratament pentru cancer care utilizează propriul sistem imunitar al organismului în combaterea cancerului. Arsenalul de imunoterapii include atât vaccinuri, virusuri oncolitice, transfer de celule natural killer și celule T ex vivo activate etc.

Ai o întrebare?

Completează formularul de mai jos iar un doctor îți va oferi răspunsul căutat.

Rezultatul este: 76 − 74 =